top of page

Professioneel onderhoud centrale verwarming met specialisatie in mazoutketels en mazoutbranders

Onderhoud verwarmingstoestellen

Uw centrale verwarming moet regelmatig onderhouden worden. Dat is niet alleen slim voor uw veiligheid én voor uw verbruik. Het is ook bij wet verplicht. Indien nodig, moet u uw brandverzekeraar een attest van onderhoud kunnen voorleggen. Zorg er dus voor om uw verzekering altijd in orde te houden.

Onze specialisten komen tegemoet aan de wettelijke vereisten m.b.t. het periodiek nazicht van uw verwarmingsinstallatie en onderhouden uw ketel volgens de striktste kwaliteitsnormen. Na elke controle bezorgen wij u een officieel attest van onderhoud. En garanderen we u een optimaal functioneren van uw ketel.

Reparatie verwarmingsketels

Een kapotte ketel of defect aan uw centrale verwarming komt nooit gelegen. U wilt dan ook dat het probleem snel wordt opgelost. J&F Dick uit Wetteren zorgt ervoor. Ons team komt binnen de 24 uur ter plaatse om uw dringende herstellingen uit te voeren. Niet snel-snel, maar grondig! Zodat u weer zorgeloos gebruikt kunt maken van uw verwarmingssysteem.

Wij zijn vertrouwd met alle merken. Heeft u een installatie van Viesmann, Buderus, Vaillant, Riello? Geen probleem. En al helemaal niet met de producten van Elco. Want als ervaren installateur van dat op en top Duits merk, hebben de verwarmingssystemen van Elco voor ons geen geheimen meer.

U kunt op ons rekenen voor de herstelling van gas- en mazoutketels, gas- en mazoutbranders, boilers, waterverzachters en zelfs sanitaire leidingen.

Schoorsteenreiniging, een extraatje voor uw veiligheid

Als u voor het onderhoud van uw centrale verwarming een beroep doet op J&F Dick uit Wetteren, dan hebben wij bovendien een toemaatje voor u. Wij bieden u een kosteloze schoorsteenreiniging aan omdat we ons werk graag echt “af” maken. Want een performante verwarmingsinstallatie betekent niets als uw veiligheid niet gegarandeerd is.

Op zoek naar een betrouwbare en deskundige chauffagist voor het onderhoud van uw centrale verwarming? Aarzel niet om J&F Dick uit Wetteren te contacteren. Wij zijn tot uw dienst in heel Oost-Vlaanderen!

bottom of page