top of page

J&F Dick, uw erkend Elco-installateur centrale verwarming voor heel Oost-Vlaanderen

Verwarming installeren vraagt om vakmanschap

Bouwen of renoveren? Vertrouw dan op de ervaring van J&F Dick om uw verwarming te installeren. Ons team levert duurzame resultaten voor de installatie van uw centrale verwarming op gas of mazout. We loodsen u doorheen een wereld aan mogelijkheden. Designradiatoren of eenvoudige exemplaren? Wilt u een superzuinige condensatieketel plaatsen maar weet u niet welk merk het beste is? J&F Dick heeft een antwoord op al uw vragen. Samen bekijken we welk type verwarming en merk bij uw budget past.

Voortreffelijke services

We voeren alle werken uit zoals het hoort. Met oog voor detail, voor uw wensen én voor uw planning. Want wij beseffen dat uw verwarming plaatsen slechts een deeltje van het geheel is voor uw project. Dus zorgen we ervoor dat we stipt te werk gaan. Op onze aanpak kunt u vertrouwen. Na de installatie leggen we de volledige werking van het systeem uit, zodat u het kunt gebruiken zonder zorgen.

Plaatsing van centrale verwarming

Wij zijn een kei in ons vak en kennen de markt van de verwarmingsinstallaties op ons duimpje. Wij plaatsen dan ook alle merken maar werken in de eerste plaats met het gamma van Elco. Het is een Duits merk dat focust op innovatieve en budgetvriendelijke verwarmingssystemen voor elke energiebron. Vooral op het gebied van de condensatietechnologie is Elco toonaangevend.

Bij J&F Dick zijn wij uw professional voor de installatie van:

  • Condenserende gasketels

  • Verwarmingsketels op mazout

  • Stookolie- en gasbranders

  • Boilers voor verwarmingsketels

 

U vindt in ons bedrijf een betrouwbare partner voor alle voorbereidende werken maar ook voor de verzorgde afwerking van uw opdracht. Denk maar aan flexibele buizen voor schoorstenen plaatsen en waterleidingen leggen. Bovendien installeren wij ook waterverzachters.

Vroeger werd de elektrische boiler beschouwd als een klein alternatief in de keuken voor situaties waarin er geen warm water beschikbaar was. Met de huidige elektrische boilers kunnen we echter uw volledige woning probleemloos voorzien van warm water.


Voor de installatie van een elektrische boiler is enige kennis vereist op het gebied van draden, bekabeling en zekeringen, en daar kunt u op ons rekenen. De aansluiting op de waterleiding moet namelijk grondig en volgens de voorschriften worden uitgevoerd om toekomstige lekkages te voorkomen.


Indien u dit wenst nemen wij graag de verantwoordelijkheid voor het herstel en onderhoud op ons.

Elektrische boiler plaatsen, vervangen & herstellen

Wenst u uw project met ons te bespreken? Contacteer ons dan voor meer info en een gratis offerte op maat!

bottom of page