CV installatie, onderhoud en herstelling alle merken. Specialiteit: mazoutketels en mazoutbranders

DENDERMONDE

052 21 45 48

NINOVE

054 34 43 01

Verwarming installeren, dat vraagt om vakmanschap

Bouwen of renoveren? Vertrouw dan op de ervaring van Franky Dick om uw verwarming te installeren. Ons team levert duurzame resultaten voor de installatie van uw centrale verwarming op gas of mazout. We loodsen u doorheen een wereld aan mogelijkheden. Designradiatoren of eenvoudige exemplaren? Wilt u een superzuinige condensatieketel plaatsen maar weet u niet welk merk het beste is? Franky Dick heeft een antwoord op al uw vragen. Samen bekijken we welk type verwarming en merk bij uw budget past.


Plaatsen verwarming

We voeren alle werken uit zoals het hoort. Met oog voor detail, voor uw wensen én voor uw planning.
We beseffen dat uw verwarming plaatsen slechts een deeltje van het geheel is voor uw project. Dus zorgen we ervoor dat we stipt te werk gaan. Op onze aanpak kunt u vertrouwen. Na de installatie leggen we de volledige werking van het systeem uit, zodat u het kunt gebruiken zonder zorgen.

Onderhoud verwarmingstoestellen

Uw centrale verwarming moet regelmatig onderhouden worden. Dat is niet alleen slim voor uw veiligheid én voor uw verbruik. Het is ook bij wet verplicht. Uw brandverzekeraar vraagt een attest van onderhoud. Zorg ervoor om uw verzekering in orde te houden. Onze specialisten onderhouden uw ketel volgens de striktste kwaliteitseisen. We bezorgen u een officieel attest van onderhoud. En garanderen u een optimaal functioneren van uw ketel.


Reparatie verwarmingsketels

Een kapotte ketel of defect aan uw cv komt nooit gelegen. U wilt dan ook dat het probleem snel wordt opgelost. Franky Dick uit Wetteren zorgt ervoor. Ons team komt binnen de 24 uur ter plaatse om uw dringende herstellingen uit te voeren. Niet snel-snel, maar grondig – inclusief gratis schoorsteenreiniging. Zodat u weer zorgeloos gebruikt kunt maken van uw verwarmingssysteem.

Contacteer ons snel voor een gratis offerte op maat!